Târg de Crăciun drive-thru, soluţia dintr-un orăşel bavarez pentru a nu anula festivităţile

Autor: Diana Şandru Postat la 14 noiembrie 2020 109 afişări

Târg de Crăciun drive-thru, soluţia dintr-un orăşel bavarez pentru a nu anula festivităţile

Un orăşel bavarez a găsit o soluţie pentru a nu închide târgul de Crăciun: îl vor organiza drive-thru. Anual, aproape 160 de milioane de oameni vizitează cele 2.500 de târguri deschise în Germania.

Dacă târgurile de Crăciun din Sibiu şi Bucureşti au fost anulate, în alte ţări s-au găsit soluţii. Este cazul unui orăşel bavarez din Germania, unde târgul este organizat sub forma unui drive-thru, iar cei care îl vizitează se pot bucura de spiritul Crăciunului, în plină pandemie.

Chiar dacă Germania a intrat din nou în lockdown, organizatorii târgului de Crăciun din Landshut s-au adaptat restricţiilor.

„M-am gândit că dacă încă este deschis restaurantul Dult, care este drive-in, de ce nu ar funcţiona şi un târg de Crăciun. Aşa că, într-o săptămână l-am organizat”, spune Patrick Schmidt, organizatorul târgului de Crăciun.

Vizitatorii pot savura bunătăţile de la fiecare stand, servite direct la geamul maşinii.

„Noi nu servim doar o clătită sau o pungă cu migdale prăjite. Noi vindem o experienţă”, spune, la rândul său, Patrick Schmidt, organizatorul târgului de Crăciun.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
târg,
crăciun,
festivitate

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.