Ţara unde poliţiştii îi bat cu beţe de bambus pe cei care nu respectă carantina

Postat la 26 martie 2020 430 afişări

Ţara unde poliţiştii îi bat cu beţe de bambus pe cei care nu respectă carantina

India şi-a pus populaţia, 1.3 miliarde oameni, sub izolare pentru a preveni răspândirea coronavirusului. Reuters a publicat imagini în care poliţiştii îi lovesc cu beţe de bambus pe cei care nu respectă restricţiile.

India se află şi ea în carantină. Circa 1,3 miliarde oameni au primit ordin de restricţie, iar acestea vor dura cel puţin trei săptămâni.

După anunţul de intrare în carantină, zeci de mii de oameni au luat cu asalt magazinele alimentare, dar şi farmaciile, pentru a-şi face provizii.

Poliţiştii au ieşit pe străzi, iar Reuters a publicat imagini cu unii dintre aceştia lovindu-i pe cei care nu au respectat restricţiile impuse de guvern.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politisti,
refuz,
respect

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.