Ţara unde piaţa locuinţelor de lux sare în aer. Apartamentele dintr-un complex imobiliar evaluat la un miliard de dolari, vândute în 3 zile

Autor: Petru Mazilu Postat la 06 martie 2023 4002 afişări

Ţara unde piaţa locuinţelor de lux sare în aer. Apartamentele dintr-un complex imobiliar evaluat la un miliard de dolari, vândute în 3 zile

Piaţa locuinţelor de lux din India se dezvoltă rapid în ultimele luni după ani de zile de stagnare. Apartamentele dintr-un complex imobiliar evaluat la un miliard de dolari, au fost vândute în trei zile, potrivit Reuters.

Compania indiană DLF a vândut un proiect rezidenţial de lux în valoare de un miliard de dolari în 72 de ore. Asta în timp ce compania Godrej Properties oferă apartamente de trei milioane de dolari clienţilor selectaţi pe bază de invitaţie.

Dezvoltatorii imobiliari spun că apartamentele spaţioase aflate în clădiri dotate cu parcare, spaţii verzi, spa şi piscină sunt la modă.

Mulţi oameni doresc să îşi modernizeze locuinţele după ce pandemia COVID-19 i-a ţinut în casă, spun specialiştii. Şi lucrul de acasă a dus la o cerere de apartamente mai mari. Cererea este susţinută de creşterea veniturilor şi de numărul tot mai mare de oameni bogaţi din India.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
india,
apartamente,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.