”Ţara NIMĂNUI!”. Deputatul Remus Cernea a oferit luni imaginea zilei din Parlament – FOTO

Postat la 23 februarie 2016 1558 afişări

Deputatul Remus Cernea a oferit luni imaginea zilei din Parlamentul României! Cernea şi-a făcut ”selfie” chiar de la tribuna unde a ţinut un discurs în timpul unei dezbateri privind construcţia de autostrăzi, iar în fundalul fotografiei se poate observa că în sală erau prezenţi doar câţiva parlamentari.

”Ţara NIMĂNUI!”. Deputatul Remus Cernea a oferit luni imaginea zilei din Parlament – FOTO

Deputatul susţine faptul că au fost în jur de 30-35 de aleşi prezenţi în sală, deşi dezbatarea a fost una extrem de importantă pentru toţi românii.

    „Pentru ca, desi tema de dezbatere de azi era importanta (constructia de autostrazi) iar sala de plen a Camerei Deputatilor era aproape goala, am luat cuvantul si pe fondul temei, dar am facut si aceste doua selfie-uri pentru a arata ca sala este dezolant de nepopulata cu deputati (doar vreo 30-35 de alesi fiind prezenti)…

    Politicienii si partidele vor cere votul cetatenilor in acest an, dar iata ca dupa ce il obtin, nici macar nu participa la sedinte!”, a transmis Remus Cernea pe pagina lui de Facebook.

Cititi mai multe pe www.voceatransilvaniei.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/tara-nimanui-deputatul-remus-cernea-a-oferit-luni-imaginea-zilei-din-parlament-foto-15084674
15084674
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.