Ţara în care peste 11.000 de locuinţe sunt abandonate de mai bine de 10 ani

Postat la 03 ianuarie 2018 351 afişări

Peste 11.000 de locuinţe din Marea Britanie sunt nelocuite de mai bine de un deceniu, arată un studiu citat de The Telegraph. Datele au arătat şi că în 60.000 de proprietăţi nu a stat nimeni în ultimii doi ani, în vreme ce doar în unul din 13 cazuri autorităţile fac demersuri pentru a se putea ocupa de casele care sunt nelocuite de cel puţin şase luni.

Ţara în care peste 11.000 de locuinţe sunt abandonate de mai bine de 10 ani

Cele mai multe locuinţe abandonate sunt în Durham, Leeds, Bradford, Cornwall şi Liverpool. O analiză comandată de Guvern a revelat şi că numărul caselor nelocuite aproape s-a dubat în ultimii 20 de ani, în acest moment numărul gospodăriilor fiind cu un milion mai mare decât necesarul pentru a adăposti efectiv populaţia britanică. 

Citeşte continuare pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.