Ţara de lângă România unde statul vrea să dea oamenilor salarii mai mari cu 80 %

Postat la 08 octombrie 2019 104 afişări

Ţara de lângă România unde statul vrea să dea oamenilor salarii mai mari cu 80 %

Partidul ”Lege şi Justiţie”, aflat la putere în Polonia, vrea să crească puternic salariul minim pe economie dacă va fi reales duminică, reînnoindu-şi platforma electorală cu care a câştigat primul mandat, dar punând pe jar sectorul de business al ţării, scrie Financial Times.

Partidul conservator-naţionalist a venit la putere în urmă cu patru ani cu promisiunea de a creşte dramatic cheltuielile sociale.

De această dată, partidul promite ca salariul minim să crească în etape de la 2250 de zloţi (aprox. 511 euro) pe lună la 4.000 de zloţi (924 euro pe lună) până la finalul anului 2023. Aceasta ar marca o creştere de 78%. 

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
salariu minim,
explozie,
romania

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.