SURPRIZE majore înainte de cel mai aşteptat salon auto din România. Decizia fulger luată de Ţiriac

Postat la 13 martie 2018 382 afişări

Numărul mărcilor care nu vor fi prezente în cadrul primei ediţii a Salonului Internaţional Auto Bucureşti (SIAB) din ultimii 11 ani a crescut la 16 după ce Ţiriac Holdings a decis să se retragă, iar AutoItalia alături de grupul Fiat Chrysler Automobiles a hotărât să nu participe.

SURPRIZE majore înainte de cel mai aşteptat salon auto din România. Decizia fulger luată de Ţiriac

Astfel, alături de Dacia, Renault, Nissan alături de Mercedes-Benz şi  smart, dar şi Peugeot, Citroën şi DS, lista mărcilor absente a fost completată cu Hyundai, Mitsubishi, Jaguar, Land Rover, Fiat, Alfa Romeo, Maserati şi Jeep. Pe de altă parte, jucătorii din piaţă spun că mărcile care au confirmat prezenţa, precum cele reprezentate de Porsche România sau Ford, dar şi Volvo sau Toyota, vor veni cu suficiente noutăţi pentru a compensa cumva numărul mai mic de mărci ce vor fi prezente la SIAB.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.