SURPRIZĂ TOTALĂ pentru Gabriela Firea. Nimic nu anticipa mesajul pe care l-a primit ÎN DIRECT la TV de la cel mai înalt nivel. „Este INFERNAL”

Postat la 25 aprilie 2018 214 afişări

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat luni, în timpul unei plimbări cu bicicleta, că Bucureştiul este frumos, dar traficul este infernal, indiferent de anotimp.

SURPRIZĂ TOTALĂ pentru Gabriela Firea. Nimic nu anticipa mesajul pe care l-a primit ÎN DIRECT la TV de la cel mai înalt nivel. „Este INFERNAL”

"Am constatat că primăvara Bucureştiul este frumos, dar traficul este infernal indiferent de anotimp. Aici se impun îmbunătăţiri. Mi-aş dori să văd mai multă lume pe jos, pe biclicletă. De la reşedinţă până aici am făcut trei minute", a declarat preşedintele Klaus Iohannis.

Şeful statului a făcut o plimbare cu bicicleta în Capitală, luni seara.

Cu puţin timp înainte de a ajunge în zona Arcului de Triumf, presa a fost informată de acţiunea preşedintelui.

Deranjată de comentariile preşedintelui Iohannis privind traficul din Bucureşti, primarul Gabriela Firea îi răspunde şefului statului ironic. „Ştiţi, există o emisiune celebră în România, "Schimb de mame". Să înţeleg că se doreşte un schimb de job-uri? Domnul preşedinte şi-ar dori un schimb de job-uri, să vină la Primărie, iar eu la Preşedinţie?”, a spus Firea. 

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Gabriela Firea,
mesaj,
TV

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.