SURPRIZĂ de proporţii la opt luni de la alegeri. DNA tocmai a făcut ANUNŢUL care îl vizează direct pe Ponta

Autor: Andrei Luca POPESCU Postat la 15 august 2015 16501 afişări

La secţiile de vot din străinătate s-au creat cozi imense, mii de români neputând să aibă acces la urne pentru a vota, din cauza condiţiilor organizatorice precare.

Imagini cu miile de români care au stat la cozi de sute de metri în faţa secţiilor de votare din străinătate au făcut înconjurul lumii, însă una dintre cele mai violente situaţii a avut loc la Torino, unde locuieşte una dintre cele mai mari comunităţi de români din Italia. În turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, câteva sute de români rămaşi în afara secţiei de votare, înainte de ora 21.00, fără a mai putea să voteze, au declanşat revolta, iar forţele speciale de intervenţie ale poliţiei italiene (DIGOS) au fost nevoite să intervină cu gaze lacrimogene şi cu fumigene, pentru a dezamorsa situaţia.

SURPRIZĂ de proporţii la opt luni de la alegeri. DNA tocmai a făcut ANUNŢUL care îl vizează direct pe Ponta

Urmărește Business Magazin

/actualitate/surpriza-de-proportii-la-opt-luni-de-la-alegeri-dna-tocmai-a-facut-anuntul-care-il-vizeaza-direct-pe-ponta-14676052
14676052
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.