SURPRIZĂ de proporţii la 11 luni de la alegeri. DNA a făcut ANUNŢUL care provoacă un cutremur în Guvernul Ponta

Autor: Andrei Luca POPESCU Postat la 06 octombrie 2015 30295 afişări

După ce foarte mulţi români din diaspora au fost împiedicaţi să voteze la alegerile prezidenţiale, DNA a început o anchetă.  Autoritatea Electorală Permanentă, Guvernul României şi Ministerul Afacerilor Externe au trimis la DNA mai multe documente, iar  în cauză au fost audiate mai multe persoane. În luna august, ancheta se afla tot în stadiul cercetării penale „in rem”, cu privire la fapte, la fel ca şi în decembrie 2014. La vremea respectivă, nu fuseseră audiate persoanele aflate la vârful lanţului de decizie în timpul alegerilor din 2014, precum miniştrii de Externe Titus Corlăţean sau Teodor Meleşcanu sau premierul Victor Ponta. Asta în condiţiile în care pe numele lui Corlăţean şi Ponta doar europarlamentarul Monica Macovei a depus două plângeri penale pentru obstrucţionarea votului românilor din străinătate. Cu puţin timp în urmă, însă, lucrurile s-au schimbat.

SURPRIZĂ de proporţii la 11 luni de la alegeri. DNA tocmai a făcut ANUNŢUL care provoacă un cutremur în Guvernul Ponta



Urmărește Business Magazin

/actualitate/surpriza-de-proportii-la-11-luni-de-la-alegeri-dna-a-facut-anuntul-care-provoaca-un-cutremur-in-guvernul-ponta-14797590
14797590
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.