"Suntem gata de război!" Avertismentul TERIFIANT al liderului nord-coreean

Postat la 12 aprilie 2017 290 afişări

Coreea de Nord avertizează că este gata de război şi că se va apăra cu "o puternică forţă armată". Declaraţia vine ca urmare a faptului că Statele Unite au trimis mai multe nave de război în peninsula Coreeană.

"Suntem gata de război!" Avertismentul TERIFIANT al liderului nord-coreean

Phenianul transmite că vor exista "consecinţe catastrofale" faţă de acţiunile celor de la Washington: "Mişcarea arată că intenţiile Statelor Unite de a invada Republica Populară Democrată Coreeană au atins un stadiu cât se poate de serios", a declarat un purtător de cuvând nord-coreean.

Donald Trump, preşedintele Statelor Unite, a avertizat că ar putea ordona intervenţii militare şi contra Coreei de Nord, care dezvoltă programe militare în domeniile balistic şi nuclear.

"Cred că ceea ce s-a întâmplat în Siria este o ruşine pentru omenire, iar (preşedintele Bashar al-Assad - n.red.) este acolo, cred că el conduce lucrurile, deci cred că ceva trebuie să se întâmple", a declarat Donald Trump joi seară, la bordul avionului prezidenţial, Air Force One, în timp ce se deplasa de la Washington D.C. spre reşedinţa sa din Mar-a-Lago.

Referindu-se la testele balistice şi nucleare şi la ameninţările regimului stalinist din Coreea de Nord, condus de Kim Jong-Un, Donald Trump a sugerat o acţiune militară unilaterală a Statelor Unite: "Sunt pregătit să acţionez de unul singur".

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.