SUA anunta ca ar putea reanaliza asistenta militara pentru Egipt

Postat la 29 ianuarie 2011 12 afişări

Seful Statului Major egiptean, Sami Anan, aflat la Washington pentru discutii cu omologii sai americani, si-a scurtat vizita in Statele Unite, in timp ce Casa Alba a sugerat ca ar putea reanaliza, in functie de evenimentele din Egipt, ajutorul militar acordat regimului de la Cairo.

Sami Anan se afla inca in Statele Unite vineri seara, insa adjunctul sefului Statului Major interarme american, James Cartwright, a afirmat ca acesta intentiona sa plece catre Cairo in scurt timp. Cartwright nu a precizat daca delegatia care il insoteste pe Anan va ramane la Washington pentru a continua discutiile programate sa dureze pana miercuri, referitoare la ajutorul acordat de SUA Egiptului in domeniul securitatii, pregatirii si cooperarii militare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
international,
SUA,
asistenta,
militara,
Egipt
/actualitate/sua-anunta-ca-ar-putea-reanaliza-asistenta-militara-pentru-egipt-7930735
7930735
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.