Starea mijlocaşului Christian Eriksen, prăbuşit la jumătatea meciului de deschidere a echipei sale

Autor: Andreea Tobias Postat la 13 iunie 2021 202 afişări

Mijlocaşul Danemarcei, Christian Eriksen, a rămas în spital şi se află în stare stabilă duminică, anunţă Federaţia Daneză de Fotbal.

Starea mijlocaşului Christian Eriksen, prăbuşit la jumătatea meciului de deschidere a echipei sale

Starea mijlocaşului Christian Eriksen, aflat în spital după ce s-a prăbuşit în timpul meciului de deschidere al Euro 2020, este stabilă, scrie Reuters, citând Federaţia Daneză de Fotbal.

„În această dimineaţă am vorbit cu Christian Eriksen, care a trimis un salut colegilor de echipă. Starea sa este stabilă şi continuă să fie internat în spital pentru analize ulterioare", este mesajul federaţiei.

Fotbalistul din selecţionata Danemarcei a căzut brusc pe teren fără ca cineva să-l lovească. Jucătorii care şi-au dat seama că este grav au sărit să îl ajute să nu îşi înghită limba.

Fotbalistul danez Christian Eriksen s-a prăbuşit la jumătatea meciului de deschidere al echipei sale la Euro 2020.

Suporterii şi echipele medicale s-au repezit la el după ce acesta s-a prăbuşit.

Jucătorii din ambele părţi au format un zid în jurul jucătorului, încercând să blocheze vederea sa, în timp ce jucătorul de la Inter Milano era resuscitat.

Medicul Morten Boesen, care l-a ajutat pe Erksen pe teren, a povestit despre momentele în care fotbalistul a fost la un pas să-şi piardă viaţa pe teren: „Am fost chemaţi imediat ce Christian a căzut. Nu l-am văzut, dar era destul de clar că îşi pierduse cunoştinţa. Când am ajuns la el, era pe o parte, respira şi îi simţeam pulsul. Dar dintr-o dată nu s-au mai auzit bătăile inimii şi am început masajul cardiac. Ajutorul a venit foarte, foarte repede de la personalul medical şi, cu ajutorul lor, am reuşit să facem ceea ce trebuia să facem. Am început să intervenim pentru a-l menţine în viaţă. Din fericire, Christian s-a agăţat de viaţă”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
eriksen,
stare,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.