Starbucks deschide în septembrie a zecea cafenea din România, în complexul de birouri Novo Park

Postat la 21 iulie 2014 42 afişări

Starbucks deschide în septembrie o cafenea în complexul de birouri Novo Park din nordul Capitalei, dezvoltat de compania Genesis Development, deţinută de omul de afaceri Liviu Tudor, aceasta fiind a zecea unitate de pe piaţa locală şi a opta din Bucureşti.

Starbucks deschide în septembrie a zecea cafenea din România, în complexul de birouri Novo Park

 Cel mai mare lanţ de cafenele din lume a închiriat 200 de metri pătraţi în complexul de birouri Novo Park, la parterul clădirii D, având acces direct din Bulevardul Dimitrie Pompeiu, unul din principalele bulevarde din Bucureşti.

"Atragerea Starbucks în complexul de birouri Novo Park este o reuşită importantă pentru cei peste 8.000 de angajaţi care lucrează în clădirile noastre, precum şi pentru ceilalţi angajaţi din zona Pipera", a declarat Liviu Tudor, preşedintele Genesis Development.

Novo Park este format din şapte clădiri de birouri, cu o suprafaţă de aproximativ 75.000 mp închiriabili şi cuprinde 1.100 de locuri de parcare. Printre chiriaşii Novo Park se numără Hewlett-Packard (HP), Mondelez România (cunoscută anterior sub denumirea de Kraft Foods), Garanti Bank, Ringier, Sodexo, Infineon Technologies, Yokagawa, Luxoft şi UniCredit.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/starbucks-deschide-in-septembrie-a-zecea-cafenea-din-romania-in-complexul-de-birouri-novo-park-12949021
12949021
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.