Sportivii celebri ai platenei aşa cum nu i-ai văzut niciodată – GALERIE FOTO

Autor: Ioana Matei Postat la 23 noiembrie 2012 65 afişări

Trăim într-o eră a digitalului în care aparatele foto au devenit accesibile pentru toată lumea. Consecinţa: fiecare dintre noi are experienţa cel puţin a unei poze nereuşite. Iar pentru un atlet care concurează într-o competiţie de nivel înalt, acest lucru poate reprezenta o problemă.

În timpul competiţiilor, ei trebuie să fie în cea mai bună forma fizică şi într-o maximă concentrare, iar camerele foto profesionale cu obiective mari pot fi intimidante. Fotografii prezenţi la astfel de competiţii sportive nu fac doar câteva poze, ci câteva mii dintre care, de obicei, cele mai bune ajung în presă.

Care sunt totuşi cele nedemne de publicat? Vi le prezentăm acum, într-un top cu cele mai nereuşite fotografii ale sportivilor, preluat de pe twistedsifter.com:

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
poze,
sportivi,
amuzant
/actualitate/sportivii-celebri-ai-platenei-asa-cum-nu-i-ai-vazut-niciodata-galerie-foto-10345732
10345732
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.