Spaţiile de birouri din Bucureşti au ajuns anul acesta la peste 2,5 milioane de metri pătraţi

Autor: Ioana Matei Postat la 13 decembrie 2016 55 afişări

Spaţiile de birouri din Bucureşti au ajuns anul acesta la peste 2,5 milioane de metri pătraţi

Stocul modern de spatii de birouri in Bucuresti a depasit 2,5 milioane de mp si vor mai fi livrate pana la sfarsitul acestui an inca 80.000 mp, potrivit celor mai recente date trimise de compania de servicii comerciale şi de investiţii în real estate CBRE.  Din totalul de 2,56 milioane de mp dati in folosinta , 43% - respectiv 1,1 milioane mp - sunt birouri de clasa A. 

 

Cele mai mari proiecte imobiliare de birouri care urmeaza a fi livrate pana la finalul lui 2016 sunt: Metroffice, dezvoltat de Immofinanz, cladirea B a proiectului Oregon Park, dezvoltat de Portland Trust, cladirea C a proiectului Hermes Business Campus dezvoltat de Atenor Group. 

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.