Spadasina antreprenoare. Loredana e campioană mondială la scrimă şi a inventat o aplicaţie pentru telefoanele mobile

Postat la 20 octombrie 2014 133 afişări

În paginile săptămânalului, tipărit în condiţii grafice deosebite, vă prezentăm un material de excepţie, despre spadasina antreprenoare. Loredana Dinu (30 de ani), campioană mondială la scrimă, a inventat o aplicaţie pentru telefoanele mobile, menită să îi ajute pe utilizatori să economisească bani. Platforma de mobile marketing Wallet Buzz conţine şapte categorii de oferte şi a fost deja descărcată de 23.000 de persoane.

Spadasina antreprenoare. Loredana e campioană mondială la scrimă şi a inventat o aplicaţie pentru telefoanele mobile

 Un alt subiect captivant are în vedere destinul studenţilor care termină ANEFSUL. Statul român este principalul angajator pentru absolvenii de Educaţie Fizică şi Sport. În anul universitar 2014-2015, cele 20 de facultăţi de Educaţie Fizică şi Sport de stat din România şcolarizează circa 8000 de studenţi. Numărul absolvenţilor inundă capacitatea de absorbţie a pieţei muncii, o piaţă asigurată în general de către stat prin posturile de profesor de sport.

Cititi mai multe pe www.prosport.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/spadasina-antreprenoare-loredana-e-campioana-mondiala-la-scrima-si-a-inventat-o-aplicatie-pentru-telefoanele-mobile-13423786
13423786
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.