Şova vrea rezilierea contractului cu Bechtel. "S-ar ajunge la cifre astronomice"

Autor: Loredana VOICULESCU Postat la 07 februarie 2013 32 afişări

Ministrul delegat pentru proiecte de infrastructură, Dan Şova intenţionează să ceară companiei Bechtel rezilierea de comun acord a contractului pentru Autostrada Transilvania.

Ministrul delegat pentru proiecte de infrastructură, Dan Şova, intenţionează să ceară companiei Bechtel rezilierea de comun acord a contractului pentru Autostrada Transilvania. "Trebuie s-o spun cu tot regretul, dar intenţia mea fermă este de a propune companiei Bechtel încetarea completă a relaţiilor contractuale cu plata datoriilor acumulate la zi, care se ridică undeva la 50 de milioane de euro, din anul 2012", a declarat Dan Şova la Realitatea. El a precizat că, pentru a termina tronsonul Suplacu de Barcău - Borş, singurul unde compania Bechtel mai lucrează, ar fi mai necesară o sumă de 250 de milioane de euro, fiind de părere că "s-ar ajunge la nişte cifre astronomice".

Mai multe pe gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dan sova,
bechtel,
autostrada
/actualitate/sova-vrea-rezilierea-contractului-cu-bechtel-s-ar-ajunge-la-cifre-astronomice-10549655
10549655
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.