Sorin Dimitriu, fostul şef al Camerei de Comerţ Bucureşti, a fost CONDAMNAT la închisoare

Postat la 26 septembrie 2019 307 afişări

Sorin Dimitriu, fostul şef al Camerei de Comerţ Bucureşti, a fost CONDAMNAT la închisoare

Sorin Dimitriu, care a demisionat recent din funcţia de preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti, a fost condamnat definitiv, de Curtea de Apel Bucureşti, la 2 ani şi 8 luni de închisoare cu suspendare, într-un dosar ce viza fraude cu fonduri europene.

„În baza art. 91 alin. 1 Noul Cod penal suspendă sub supraveghere executarea pedepsei de 2 ani şi 8 luni închisoare pe un termen de supraveghere de 3 ani, care se calculează conform art. 92 Noul Cod penal”, se arată în minuta Curţii de Apel Bucureşti privind condamnarea lui Dimitriu.

Decizia este definitivă.

Instanţa de fond, Tribunalul Bucureşti, îl condamnase pe Dimitriu, la începutul lui 2019, la 4 ani şi o lună de închisoare cu executare.

Sorin Dimitriu şi-a depus demisia din funcţia de conducere a Camerei de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti, a informat, marţi, instituţia.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.