LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Paradoxul pieţei de birouri

Şora: Când 10-15 băieţi mă turtesc în pătrăţelul meu, Jandarmeria e altceva decât ar trebui să fie

Postat la 21 iunie 2018 61 afişări

Filosoful Mihai Şora a povestit, joi, pe Facebook, că a fost bruscat de către jandarmii prezenţi miercuri seară la protestul din Piaţa Victoriei, care i s-au adresat cu „Mişcă-te mai încolo, moşule!“, precizând că "Jandarmeria română este, în clipa de faţă, altceva decât ar trebui să fie".

Şora: Când 10-15 băieţi mă turtesc în pătrăţelul meu, Jandarmeria e altceva decât ar trebui să fie

sursa foto: facebook.com/mihaisora

"Dacă un jandarm îmi spune „Mişcă-te mai încolo, moşule!“, nu mă supăr: pot înţelege că Jandarmeria română vrea să „elibereze“ cutare metru pătrat din Piaţa Victoriei; nu e cea mai fericită formulă de adresare, dar treacă! (am auzit atâtea, într-o viaţă de om). Însă când 10-15 băieţi (musculoşi, bine hrăniţi şi echipaţi) mă turtesc în pătrăţelul meu, ceva îmi spune că Jandarmeria română este, în clipa de faţă, altceva decât ar trebui să fie. Ne aşteaptă zile grele, dragi prieteni. Un lucru am înţeles aseară: cu cât suntem mai mulţi, cu atât devin mai agresivi. Le este frică de noi", a scris filosoful Mihai Şora, pe Facebook.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.