Sondaj Consult Company: 2 din 10 români oferă cadou instrumente de scris

Autor: Andra Stroe Postat la 28 februarie 2019 52 afişări

Peste 20% dintre români obişnuiesc să cumpere instrumente de scris pentru a le oferi cadou la diferite evenimente şi de sărbători, precum 1 şi 8 Martie, Paşte şi Crăciun, potrivit unui sondaj de opinie realizat în mediul online de către Consult Company, unic importator şi distribuitor în România de instrumente de scris ale unor branduri precum Parker, Sheaffer şi Cross.

Sondaj Consult Company: 2 din 10 români oferă cadou instrumente de scris

Astfel, peste 32% dintre respondenţi au cumpărat un instrument de scris în ultimele şase luni pentru a-l oferi cadou şi alţi circa 22% au făcut o astfel de achiziţie în ultimul an.

Principalele caracteristici de care românii ţin cont atunci când cumpără un instrument de scris pentru a-l oferi cadou sau pentru uz personal sunt calitatea (72,59%) şi preţul (35,59%).

Cele mai importante criterii în alegerea instrumentelor de scris sunt: calitatea – 72,59%, preţul – 35,59%, aspectul – 33,75%, modul de utilizare* – 27,78%, brandul – 12,09% sau altele – 0,81%.

Majoritatea respondenţilor – peste 72% – au un buget de până la 100 de lei pentru achiziţia unui instrument de scris, în timp ce aproximativ 18% alocă între 100 de lei şi 300 de lei. Aproape 4% dintre români declară că au un buget de peste 2.000 de lei pentru achiziţia unui instrument de scris premium.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cadou,
romani,
evenimente

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.