Somn in matase, aur si pietre pretioase. Cum arata paturile care costa mai mult ca o casa?

Autor: Roxana Cristea Postat la 28 februarie 2011 101 afişări

In mod obisnuit o persoana petrece o treime din viata dormind. De ce sa nu profitam de acest timp si sa nu il petrecem in unul din cele mai extravagante paturi din lume?

Cu banii pe care i-ar da pe unul din cele mai luxoase si scumpe patruri din lume,unele persoane si-ar cumpara si casa si masina. Insa, altele investesc sute de mii sau chiar milioane de dolari pentru a fi inconjurati de aur si pietre pretioase chiar si atunci cand dorm. Cel mai scump pat din lume costa 6,3 milioane de dolari si a fost creat de catre Stuart Hughes. Acest pat este facut din lemn de nuc si este decorat cu 107 kg de aur de 24 karate. De asemenea, patul contine si cea mai fina matase italieneasca si bumbac.

Un alt pat aflat in top este Jado Steel Style Gold Bed, care costa 676.550 de dolari.Acest pat este imbracat in aur de 24 de karate pe care sunt incrustate cristale swarovski si este echipat cu DVD Player, PlayStation 3 si un televizor cu plasma imbracat in aur care poate fi conectat la internet.

Sursa: most-expensive.net

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Somn,
aur,
pietre pretioase,
paturi
/actualitate/somn-in-matase-aur-si-pietre-pretioase-cum-arata-paturile-care-costa-mai-mult-ca-o-casa-8017361
8017361
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.