Soluţia Primăriei Sectorului 4 pentru a rezolva problema parcărilor

Autor: Ioana Matei Postat la 28 decembrie 2018 66 afişări

Primăria Sectorului 4 va demara, la sfârşitul lunii ianuarie, activitatea de blocare a roţilor autoturismelor care parchează neregulamentar, precizând că din 2019 vor fi introduse tarife pentru ocuparea locurilor publice. Acestea încep de la 1 leu pentru două ore de parcare.

Soluţia Primăriei Sectorului 4 pentru a rezolva problema parcărilor

Măsura este una de prevenţie, în sensul că nu ne dorim să fim hingherii şoferilor. Prima dată, când se blochează roata, deblocarea este gratuită şi i se oferă conducătorului auto informaţii cu privire la noul regulament de parcări publice şi prevederile în domeniul parcărilor de reşedinţă, apoi tarifele vor fi progresive”, a declarat City Managerul din cadrul Primăriei Sectorului 4, Ioan Gâf-Deac.

Potrivit reprezentantului Primăriei, la al doilea incident de acest fel, şoferii contravenienţi vor fi sancţionaţi cu 50 de lei, la al treilea cu 150 de lei, iar de la al patrulea incident tariful de deblocare va fi de 250 de lei.

Citiţi mai mult pe mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
primarie,
sector,
parcari

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.