Solidaritate de premier: Orban bagă şi „şefimea” în şomaj tehnic

Postat la 10 aprilie 2020 339 afişări

Solidaritate de premier: Orban bagă şi „şefimea” în şomaj tehnic

Premierul vrea ca şi demnitarii să poată intra în şomaj tehnic. Guvernul va adopta o ordonanţă de urgenţă privind şomajul tehnic în rândul demnitarilor. Violeta Alexandru, ministrul Muncii: Este momentul unei solidarităţi pe toate planurile şi la toate nivelele

Nimeni nu e „prea şef” ca să intre în şomaj tehnic. Ludovic Orban şi-a dat seama că nu doar mediul privat trebuie să ducă greul acestei crize. După ce a anunţat că va băga şi bugetarii în şomaj tehnic, acum a pus ochii şi pe cei cu funcţii în stat.

Ludovic Orban, premierul României: ”Să găsiţi o formă de exprimare a solidarităţii şi pentru şefime, adică inclusiv pentru noi, demnitarii care exercităm funcţii de demnitate publică, da?”

Violeta Alexandru, ministrul Muncii: ”Da. Şi eu cred că este momentul unei solidarităţi pe toate planurile şi la toate nivelele.”

Guvernul va adopta, cel mai probabil, săptămâna viitoare o ordonanţă de urgenţă în acest sens.

Violeta Alexandru, ministrul Muncii: ”Vă confirm faptul că prima variantă a ordonanţei care vizează şomajul tehnic la nivelul sistemului public este gata. În zilele următoare, în perioada următoare, o voi circula, varianta pe care Ministerul Muncii o propune, şi o voi discuta cu toţi colegii din guvern, care îşi cunosc domeniile de activitate, respectiv specificităţile.”

Ludovic Orban, premierul României: ”Am o singură observaţie: în cursul acestei săptămâni!”

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
somaj tehnic,
premier,
solidaritate

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.