Smartphone de 7,9 mm

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 21 iunie 2013 77 afişări

Allview a lansat smartphone-ul dual sim V1 Viper, cu un design ultra-slim, fiind cel mai subtire telefon din gama Allview, cu o grosime de numai 7,9 mm. Alte calitati ale terminalului sunt puterea procesorului si viteza de operare crescuta.

Smartphone de 7,9 mm

V1 Viper este dotat cu procesor Quad Core 1,2 GHZ şi 1GB de memorie RAM, ruleazâ sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean, iar conectivitatea 3G asigurâ o vitezâ de download de 21,6 Mbps. Smartphone-ul are o greutate de 124, 9 grame, iar display-ul IPS OGS Gorilla Glass are o diagonalâ de 4,7”. Preţul de achiziţionare a telefonului la liber va fi de 1300 lei (TVA inclus).

”Am dorit sâ venim pe piaţa din România cu un smartphone puternic, uşor de manevrat şi cu un design deosebit. V1 Viper (...) ruleazâ cel mai nou sistem de operare Android şi care este dotat cu un procesor performant” , a declarat Lucian Peticilâ, general manager Allview.

V1 Viper dispune de un puternic procesor Quad Core 1.2GHz şi 1GB de memorie RAM, cât şi de cel mai nou sistem de operare Android 4.2 Jelly Bean. Asta înseamnâ timpi mai scâzuţi de reacţie a aplicaţiilor, optimizarea bateriei şi multe alte îmbunâtâţiri, ca de exemplu opţiunea de a accesa şi crea widget-uri fârâ deblocarea ecranului.

V1 Viper este dotat cu o camerâ OV8830 de 8MP cu funcţie de fotografiere continuâ şi posibilitate de înregistrare Full HD. Partea frontalâ a telefonului dispune de o a doua camerâ de 2MP care faciliteazâ convorbirile video sau realizarea de autoportrete. Pentru a obţine cel mai reuşit portret, se poate folosi funcţia Beauty Face. Accesul la cele douâ camere se poate face fârâ a debloca ecranul. Camera de 8MP surprinde imagini panoramice atât pe orizontalâ cât şi pe verticalâ. Amplificatorul audio Yamaha şi sistemul DTS (Digital True Surround) garanteazâ calitatea sunetului, iar câştile cu un design inovator (incluse) asigurâ o redare la cea mai înaltâ fidelitate.

Pachetul de achiziţionare va conţine trei carcase ce oferâ telefonului protecţie şi un plus de eleganţâ. Carcasele vin în 3 culori: alb piano, negru mat şi albastru metal.

Allview este o companie româneascâ înfiinţatâ în 2002 care are ca obiectiv principal de activitate producţia şi distribuţia de telefoane mobile Dual SIM, tablete, notebook-uri şi diverse produse electronice.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
smartphone
/actualitate/smartphone-de-7-9-mm-10998486
10998486
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.