Situaţie incredibilă într-o comună din România. Ce se întâmplă aici este cu adevărat de Cartea Recordurilor

Autor: Raluca Pancu Postat la 15 mai 2016 374 afişări

Situaţie incredibilă într-o comună din România. Ce se întâmplă aici este cu adevărat de Cartea Recordurilor

Bătrâna este o comuna din Hunedoara care este aşa cum îi arată numele. Are patru sate şi doar 127 de locuitori declaraţi la ultimul recensământ, iar media de vârstă sare de 60 de ani. Dintre aceştia 108 au drept de vot, iar la ultimele alegeri procentul de participare la urne a fost de 90%.

Comuna are în componenţă patru sate, iar curentul electric nu a ajuns decât la câteva case din centru. De internet nici nu poate fi vorba în comuna, ci doar la primărie, potrivit actualului primar. “Oamenii au fie un generator, fie şi-au montat panouri solare şi se descurcă, dar nu sunt pe deplin mulţumit pentru că nu le asigură necesarul de energie. De internet nici vorbă. A fost un proiect implementat, dar cred că a fost mai mult o bătaie de joc. Nici nu l-a pus nimeni în funcţiune. Oamenii s-au bucurat şi ei, au crezut că pe acei stâlpi o să se întindă fire, să le aducă curentul şi firele sunt pe jos şi stâlpii au luat calea prăpădului”, spune primarul.

Află aici cele trei recorduri pe care le deţine însă comuna din România, demnă de Cartea Recordurilor

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
alegatori,
primar,
campanie electorala
/actualitate/situatie-incredibila-intr-o-comuna-din-romania-ce-se-intampla-aici-este-cu-adevarat-de-cartea-recordurilor-15323353
15323353
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.