SITUAŢIA ÎN ŢARĂ: Ajutoare pentru persoanele afectate de zăpadă. Sute de locuinţe, deszăpezite de jandarmi, pompieri, militari şi poliţişti - INFORMAŢII ÎN TIMP REAL

Postat la 29 ianuarie 2014 32 afişări

Sute de locuinţe au fost deszăpezite de jandarmi, pompieri, militari şi poliţişti. Guvernul va aproba, miercuri, acordarea de ajutoare umanitare de urgenţă pentru persoanele afectate de zăpadă.

 Guvernul va aproba, miercuri, acordarea de ajutoare umanitare de urgenţă pentru persoanele afectate de zăpadă din judeţele Brăila, Buzău, Galaţi, Vaslui şi Vrancea.

Ajutoarele vor fi acordate sub forma unor produse, scoase din rezervele de stat.

Furnizarea ajutoarelor, cu titlu gratuit, va fi aprobată prin hotărâre de guvern.

Peste 200 de locuinţe din Buzău, Vrancea şi Brăila, deszăpezite de jandarmi, pompieri şi militari

Peste 200 de locuinţe din Buzău, Vrancea şi Brăila au fost deszăpezite de jandarmi, pompieri, militari şi poliţişti, în unele localităţi din judeţul Buzău fiind distribuite medicamente, apă şi alimente, potrivit Ministerului Afacerilor Interne.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/situatia-in-tara-ajutoare-pentru-persoanele-afectate-de-zapada-sute-de-locuinte-deszapezite-de-jandarmi-pompieri-militari-si-politisti-informatii-in-timp-real-11985418
11985418
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.