Sirianul arestat în urma confruntărilor migranţilor cu poliţia ungară avea nouă paşapoarte asupra sa

Autor: Valentin Vidu - Mediafax Postat la 24 septembrie 2015 227 afişări

Sirianul arestat preventiv pentru un presupus rol în confruntările dintre poliţie şi migranţi care au avut loc săptămâna trecută avea asupra sa nouă paşapoarte, dintre care opt aparţineau altor persoane, anunţă poliţia ungară.

Ziarul Nepszabadsag a scris anterior că Ahmed H., în vârstă de 39 de ani, avea asupra sa şapte paşapoarte.

Forţele de ordine au anunţat miercuri că suspectul avea o viză Schengen valabilă, adăugând că nu suspectează că celelalte opt paşapoarte ar fi false.

Poliţia anunţa marţi pe site că, potrivit unor informaţii internaţionale, sirianul ar fi membru al unei mişcări fundamentaliste islamice, Tablighi Jamaat, folosită de către organizaţii teroriste ca paravan pentru a trimite radicali în anumite ţări. Bărbatul deţine un permis de muncă în Cipru.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
UNGARIA,
SIRIAN,
POLIŢIE
/actualitate/sirianul-arestat-in-urma-confruntarilor-migrantilor-cu-politia-ungara-avea-noua-pasapoarte-asupra-sa-14745071
14745071
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.