Silviana Petre Badea, managing director, JLL România: „Dezvoltă-te ca persoană, păstrează ceea ce te face «tu»"

Postat la 24 august 2020 241 afişări

Silviana Petre Badea, managing director, JLL România: „Dezvoltă-te ca persoană, păstrează ceea ce te face «tu»"

„Dezvoltă-te ca persoană, păstrează ceea ce te face «tu», respectă şi cere să fii respectată, păstrează-ţi curiozitatea, tenacitatea, creativitatea şi munceşte cu drag şi mândrie pentru ceea ce ţi-ai ales să faci, păstrează-ţi feminitatea şi foloseşte-te de puterea ei de a calma, de a relaxa situaţii, de a găsi soluţii, de a găsi căi alternative. Ai încredere în tine!”

Silviana Petre Badea spune că realizările profesionale într-o companie care oferă servicii sunt legate de oameni. Astfel, printre cele mai recente realizări pe care le-a avut se numără „dezvoltarea de noi linii de business lansate în 2019, bazate pe recrutarea de profesionişti cu experienţă, dar şi atragerea de tinere talente”.

Pentru acest an, ea şi-a propus să continue implementarea liniilor strategice pe care le-a început încă din 2017, momentul în care a preluat conducerea biroului JLL din România: consolidarea echipei cu care lucrează, dar şi adăugarea de noi linii de business pentru a răspunde nevoilor clienţilor.

Despre diferenţele dintre femei şi bărbaţi în mediul de afaceri, Silviana Petre Badea spune: „Cred că în Europa Centrală şi de Est nu ne putem plânge de lipsă de diversitate şi oportunităţi şi nici de discriminare. Comunismul, cu toate relele lui, a liberalizat şi încurajat femeile în câmpul muncii, iar eu sunt a patra generaţie de femei de carieră în familia mea, ceea ce arată că societatea românească acceptă şi încurajează femeile în funcţii de conducere încă de acum peste 70 de ani.

Văd mai multe avantaje decât dezavantaje în a fi femeie în mediul de afaceri, atât timp cât nu uităm că aceste calităţi şi însuşiri feminine ne conferă avantajul competitiv. Dacă încercăm să fim bărbaţi în corp de femei, vom eşua lamentabil. Trebuie să ne reamintim că suntem înainte de toate oameni între oameni şi apoi lideri, manageri, fiice, surori, prietene, soţii şi mame”.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.