Silviana Badea este nou director al departamentului de investiţii JLL în România

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 10 martie 2015 1034 afişări

JLL anunţă numirea Silvianei Badea ca director al departamentului de capital markets în România. Ea va prelua linia de business şi va coordona cele 8 mandate exclusive de vânzare desfăşurate în prezent de JLL. Între responsabilităţile sale se numără promovarea României ca o ţintă pentru investitori.

Silviana Badea este nou director al departamentului de investiţii JLL în România

Silviana Badea se alătură JLL după 5 ani petrecuţi în funcţia de country manager pentru Valad în România, unde a gestionat proprietăţile industriale şi de birouri aflate în portofoliul companiei. Anterior acestei funcţii ea a lucrat în cadrul unei alte companii de consultanţă imobiliară timp de 5 ani. A acumulat 10 ani de experienţă în toate sectoarele pieţei, atât în ceea ce priveşte investiţiile cât şi partea de agenţie, precum şi înţelegerea profundă a provocărilor din domeniului gestionării activelor imobiliare.

Silviana Badea, noul director al departamentului de investiţii JLL, a declarat: "România este ţara mea şi oferă oportunităţi extraordinare, de multe ori încă neexploatate, pentru proprietăţi de prim rang cu risc redus pe termen lung."

JLL este o firmă specializată în servicii profesionale şi de management al investiţiilor, dedicate domeniului imobiliar. Înregistrând venituri anuale globale de 4 miliarde dolari SUA, JLL activează în 75 de ţări şi peste 1.000 de locaţii din întreaga lume. Operând în numele clienţilor săi, compania oferă servicii de management şi servicii imobiliare externalizate, având un portofoliu de aproximativ 280 milioane m2 şi  un volum total al investiţiilor de 99 miliarde de dolari SUA rezultat din vânzări, achiziţii şi finanţări la nivel global în 2013. Divizia de management al investiţiilor- LaSalle Investment Management-administrează active imobiliare de 48  miliarde dolari SUA.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/silviana-badea-este-nou-director-al-departamentului-de-investitii-jll-in-romania-13963265
13963265
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.