Şi-au construit o casă de vacanţă, dar vecinii le-au furat-o bucată cu bucată peste iarnă. "Nu s-a mai auzit aşa ceva"

Postat la 27 martie 2017 729 afişări

Furt incredibil in satul Piatra Fantanele, din judetul Bistrita-Nasaud. Doua surori gemene s-au trezit fara casa de vacanta pe care au construit-o in urma cu 8 ani. Peste iarna hotii au furat locuinta bucata cu bucata!

Şi-au construit o casă de vacanţă, dar vecinii le-au furat-o bucată cu bucată peste iarnă. "Nu s-a mai auzit aşa ceva"

Abia cand o vecina a vazut ca mai sunt doar cateva caramizi si geamuri si-a dat seama ce se intampla si le-a alertat pe proprietare.

Vecina: "Vecina mi-a zis ca a disparut casa lui Neculaiu. Cum a disparut, zic? Pai au demontat-o si au dus-o."

Hotii au furat casa bucata cu bucata. Au luat lemnul din pereti, acoperisul, dar si scara interioara. Tot ce a mai ramas sunt doar doi pereti si cateva geamuri.

Casa - ridicata in urma cu opt ani de doua surori gemene - nu a fost locuita peste iarna. Desi nu era situata intr-o zona izolata, nimanui nu i s-a parut suspect furtul. Vecinii spun ca s-au gandit ca femeile vor sa faca renovari, scrie un sait de stiri 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.