Shakira, personaj animat în versiunea pentru dispozitive mobile a jocului "Angry Birds"

Autor: Florin Badescu Postat la 18 septembrie 2015 49 afişări

Cântăreaţa columbiană Shakira a devenit un personaj animat în versiunea pentru dispozitive mobile a jocului "Angry Birds", informează contactmusic.com.

Astfel, vedeta pop a devenit personajul "Shakira Bird", o pasăre cu o "coafură" spectaculoasă, care o imită pe aceea a artistei, în jocul video "Angry Birds Pop", în urma unei colaborări a cântăreţei cu creatorul jocului, compania Rovio.

Shakira a prezentat noul personaj joi, prin intermediul unei fotografii pe care a publicat-o pe pagina ei de pe reţeaua Instagram, chiar în ziua în care Shakira Bird a devenit un element funcţional al jocului, fiind disponibil pentru toţi utilizatorii din lumea întreagă.

Cântăreaţa columbiană nu este singura vedetă care colaborează cu creatorii jocului "Angry Birds". Rockerii din trupa Green Day au încheiat un parteneriat similar cu compania Rovio în 2012 şi au apărut în calitate de personaje animate în jocul "Angry Birds Friends".

"Angry Birds" este un joc video utilizat mai ales pe dispozitive mobile, lansat în 2009, iniţial pentru telefoanele inteligente iPhone, apoi şi pentru alte platforme. Acest joc are ca personaje nişte păsări fără aripi care luptă împotriva unor porci.

Shakira a debutat în 1991, cu albumul "Magia", şi a primit recunoaşterea în America Latină în 1995, cu al treilea album al său, "Pies Descalzos", şi cu single-uri precum "Donde Estas Corazon" şi "Estoy Aqui". Cel de-al patrulea material de studio, "Donde Estan Los Ladrones?" (1998), a avut succes şi în afara comunităţilor sud-americane, graţie unor piese precum "No Creo" şi "Ojos Asi". Cântăreaţa columbiană a lansat apoi un album în limba engleză, intitulat "Laundry Service" (2001), călcând astfel pe urmele unor artişti precum Enrique Iglesias şi Ricky Martin.

De-a lungul carierei, Shakira a primit numeroase distincţii, printre care două premii Grammy şi opt Latin Grammy, şi a fost nominalizată la premiile Globul de Aur în 2007, pentru melodia "Despedida", inclusă pe coloana sonoră a filmului "Dragoste în vremea holerei", de Mike Newell.

Printre cele mai reuşite colaborări ale cântăreţei au fost cele cu Beyonce şi Wyclef Jean, pentru piesele "Beautiful Liar" şi "Hips Don't Lie". Artista a lansat, în duet cu Rihanna, single-ul "Can't Remember to Forget You", inclus pe cel mai recent album al său, intitulat "Shakira", care este al zecelea disc de studio din cariera sa. Albumele Shakirei s-au vândut în peste 50 de milioane de copii pe plan mondial.

Cântăreaţa columbiană a susţinut un concert la Bucureşti, în mai 2011.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
SHAKIRA,
ANGRY BIRDS,
/actualitate/shakira-personaj-animat-in-versiunea-pentru-dispozitive-mobile-a-jocului-angry-birds-14723597
14723597
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.