Sesiune de bac în februarie-martie şi meditaţii plătite de stat, pentru nepromovaţii din ultimii ani

Postat la 01 iulie 2014 32 afişări

Candidaţii care nu s-au prezentat la bacalaureat în ultimii ani sau care nu au promovat examenul vor putea participa la o sesiune specială, care ar putea fi organizată în februarie-martie, tot pentru ei urmând să fie organizate meditaţii plătite de stat.

Sesiune de bac în februarie-martie şi meditaţii plătite de stat, pentru nepromovaţii din ultimii ani

 Posibilitatea de organizare a acestei sesiuni speciale este prevăzută într-o ordonanţă de urgenţă care modifică Lega educaţiei şi care a fost publicată luni în Monitorul Oficial.

"În cazuri temeinic justificate, se poate organiza o sesiune de bacalaureat specială, aprobată prin ordin al ministrului educaţiei naţionale", se arată în ordonanţă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/sesiune-de-bac-in-februarie-martie-si-meditatii-platite-de-stat-pentru-nepromovatii-din-ultimii-ani-12869947
12869947
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.