Senatorul John McCain îndeamnă statele occidentale să livreze arme forţelor de la Kiev

Autor: Anna Primac Postat la 05 septembrie 2014 37 afişări

Fostul candidat la preşedinţia americană, republicanul John McCain, cunoscut pentru criticile sale dure la adresa Kremlinului, a îndemnat Statele Unite şi aliaţii lor să livreze armament forţelor de la Kiev, relatează AFP.

El a afirmat că preşedintele rus, Vladimir Putin, a ordonat trimiterea a 4.000 militari şi a mai multor tancuri spre frontiera cu Ucraina, pentru a-i ajuta pe separatiştii proruşi să stabilească o legătură terestră cu Peninsula Crimeea, anexată de Rusia în martie.

Senatorul l-a îndemnat pe preşedintele american, Barack Obama, "şi lumea... să furnizeze în mod urgent arme defensive" Guvernului de la Kiev, pentru a contribui la păstrarea integrităţii teritoriale a Ucrainei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
UCRAINA,
SUA,
RUSIA
/actualitate/senatorul-john-mccain-indeamna-statele-occidentale-sa-livreze-arme-fortelor-de-la-kiev-13210251
13210251
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.