Senat: DNA a trimis comisiei juridice un volum care nu are legătură cu cazul Vâlcov, a fost sigilat

Autor: Valentina Postelnicu Postat la 24 martie 2015 40 afişări

Preşedintele comisie juridice a Senatului, Cătălin Boboc a declarat, marţi, că în cadrul comisiei a fost primit, de la DNA, un volum care nu are nicio legătură cu dosarul aflat în lucru, respectiv al lui Darius Vâlcov.

”Este vorba despre un volum, un dosar care nu are legătură cu speţa pe care o discutăm astăzi ( dosarului lui Darius Vâlcov, nr), probabil că în mod eronat, din cauaa volumului mare de dosare pe care îl au cei de la Parchet, l-au transmis. Nu are legătură cu dosarul cauzei, l-am resigilat şi îi vom informa pe cei de la Parchet să vină să îl ridice”, a anunţat Boboc.

Preşedintele comisiei juridice a precizat că este vorba, cel mai probabil de o ”gafă”, nefiind un dosar care să îi intereseze pe cei din comisia juridică.

”Este un dosar care nu are legătură cu speţa pe care lucrăm”, a mai spus Cătălin Boboc.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
SENAT,
comisia JURIDICĂ,
darius valcov
/actualitate/senat-dna-a-trimis-comisiei-juridice-un-volum-care-nu-are-legatura-cu-cazul-valcov-a-fost-sigilat-14044594
14044594
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.