Şeful suspendat al CJ Cluj, Horea Uioreanu, rămâne în arest

Postat la 22 iulie 2014 36 afişări

Tribunalul Cluj a decis, marţi, menţinerea arestului preventiv în cazul preşedintelui suspendat al Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu, şi al oamenilor de afaceri Ioan Bene şi Vasile Pogăcean, trimişi în judecată pentru fapte de corupţie.

Şeful suspendat al CJ Cluj, Horea Uioreanu, rămâne în arest

 Judecătorul Simona Trestianu, purtător de cuvânt al Tribunalului Cluj, a declarat, corespondentului MEDIAFAX că decizia de menţinere în arest a lui Horea Uioreanu, Ioan Bene şi Vasile Pogăcean a fost luată de instanţă după ce a fost verificată măsura arestării preventive, cum prevede legea.

"Cei trei au fost menţinuţi în arest preventiv pentru încă o perioadă de timp, până când judecătorul de caz va dispune o nouă verificare a măsurii arestului preventiv. Această perioadă nu trebuie, însă, să depăşească 30 de zile", a spus Simona Trestianu.

La rândul său, avocatul lui Horea Uioreanu, Tiberiu Ban, a declarat că, la termenul de marţi, a solicitat instanţei înlocuirea arestului preventiv cu arestul la domiciliu pentru clientul său.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/seful-suspendat-al-cj-cluj-horea-uioreanu-ramane-in-arest-12957823
12957823
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.