VREMEA devine instabilă în majoritatea zonelor. PROGNOZA METEO pentru luni şi marţi, în ţară şi în Bucureşti

Postat la 20 iulie 2014 51 afişări

Luni, vremea va fi în general frumoasă în ţară, dar va deveni călduroasă în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări şi izolat ploi de scurtă durată în orele după-amiezei în zona montană; noaptea instabilitatea atmosferică se va accentua în extremitatea de vest a teritoriului, unde local vor fi averse, intensificări ale vântului, descărcări electrice şi condiţii de grindină.

VREMEA devine instabilă în majoritatea zonelor. PROGNOZA METEO pentru luni şi marţi, în ţară şi în Bucureşti

 ÎN ŢARĂ:

Luni, temperaturile maxime se vor încadra între 28 şi 34 de grade, iar în Câmpia de Vest şi în Lunca Dunării izolat se va atinge starea de caniculă, disconfortul termic urmând a fi destul de accentuat. Minimele termice vor fi cuprinse, în general, între 12 şi 22 de grade.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/vremea-devine-instabila-in-majoritatea-zonelor-prognoza-meteo-pentru-luni-si-marti-in-tara-si-in-bucuresti-12945585
12945585
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.