Şeful serviciului de informaţii din Ucraina: Vladimir Putin a supravieţuit unei tentative de asasinat

Postat la 23 mai 2022 630 afişări

Şeful serviciului de informaţii din Ucraina: Vladimir Putin a supravieţuit unei tentative de asasinat

Kyrylo Budanov, Şeful Serviciului de Informaţii pentru Apărare al Ucrainei, a informat că Putin a fost atacat în Caucaz într-o „tentativă nereuşită” de asasinare, ce a fost efectuată în urmă cu aproximativ două luni.

Vladimir Putin a supravieţuit unei tentative de asasinat în urmă cu două luni, informează  Kyrylo Budanov, Şeful Serviciului de Informaţii de Apărare al Ucrainei înr-un interviu pentru ziarul ucrainean Ukrayinska Pravda.

"Tiranul a fost atacat într-o „tentativă nereuşită” la viaţa sa în urmă cu aproximativ două luni când invazia era în derulare", a afirmat oficialul ucrainean, citat de publicaţia Metro.

„A fost atacat în Caucaz nu cu mult timp în urmă.  Nu au fost primele tentative la viaţa despotului. A mai supravieţuit în trecut la tentativele a cinci presupuşi asasini", adaugă Budanov.

„Aceasta este o informaţie nepublică. O tentativă absolut nereuşită, dar care a avut loc într-adevăr acum aproximativ 2 luni. Repet, nu a avut succes. Nu există mediatizare despre acest eveniment, dar a avut loc.”

Ukrayinska Pravda a informat că interviul complet cu domnul Budanov va fi difuzat mâine.

Într-un interviu din 2012 cu regizorul Oliver Stone, Putin a dezvăluit că a cineva a încercat să-l omoare de cinci ori, dar a supravieţuit urmând sfaturile dictatorului cubanez Fidel Castro, care la rându său a supravieţuit la 600 de încercări nereuşite de asasinare, multe dintre ele comandate chiar de CIA.

În cazul asasinarii lui Putin, Mihail Mişustin, prim-ministrul Rusiei, ar urma să preia controlul asupra statului rus timp de 90 de zile sau până când vor avea loc alegeri prezidenţiale.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ucraina,
asasinare,
vladimir putin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.