Şeful Inspectoratului General de Aviaţie din MAI a fost demis după accidentul aviatic de la Siutghiol

Autor: Valentin Anghel Postat la 23 decembrie 2014 42 afişări

Şeful Inspectoratului General de Aviaţie din Ministerul Afacerilor Interne (MAI), Dorel Grădinaru, a fost înlocuit din funcţie marţi, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din minister, măsura fiind a treia de acest fel de după tragedia prăbuşirii unui elicopter SMURD în lacul Siutghiol.

Grădinaru conducea Inspectoratul General de Aviaţie din mai 2008. În perioada 2005-2008, el a fost detaşat de la MAI la DIICOT, unde a lucrat ca specialist în combaterea terorismului.

Aceasta este a treia schimbare din funcţie dispusă după tragedia în care patru oameni au murit în urma prăbuşirii unui elicopter SMURD în lacul Siutghiol.

Ca urmare a problemelor la intervenţia care a avut loc după prăbuşirea elicopterului, au mai fost eliberaţi din funcţie prefectul judeţului Constanţa, Radu Volcinschi, şi şefului Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Constanţa, Viorel Jianu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
MAI,
IGA,
/actualitate/seful-inspectoratului-general-de-aviatie-din-mai-a-fost-demis-dupa-accidentul-aviatic-de-la-siutghiol-13736457
13736457
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.