Seful Garzii Financiare: Multi angajati vor fi concediati pentru ca "iau spaga"

Postat la 14 iulie 2010 20 afişări

Multi dintre angajatii Garzii Financiare vor fi disponibilizati pentru ca "iau spaga", concedierile facand parte dintr-un program mai amplu de restructurare a institutiei discutat impreuna cu expertii FMI, a declarat miercuri presedintele ANAF, Sorin Blejnar.

"Personal, nu sunt multumit de calitatea morala a multora dintre angajatii Garzii Financiare si, cu ocazia acestor restructurari, vreau sa trag un semnal foarte serios tuturor ca vor urma disponibilizari semnificative in Garda Financiara", a spus Blejnar, dupa o intalnire cu o echipa de asistenta tehnica din partea FMI. Rugat sa precizeze clar la ce se refera cand spune ca nu este multumit de calitatea morala a angajatilor Garzii Financiare, Blejnar a raspuns ca acestia "iau spaga".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/seful-garzii-financiare-multi-angajati-vor-fi-concediati-pentru-ca-iau-spaga-6557063
6557063
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.