Şeful Direcţiei Infrastructură din Primăria Capitalei, reţinut. Mădălin Dumitru ar fi dat preferenţial contracte unor firme

Postat la 05 iunie 2014 51 afişări

Directorul Direcţiei Infrastructură din Primăria Capitalei, Mădălin Dumitru, a fost reţinut, joi, de procurorii anticorupţie, în dosarul în care este suspectat că ar fi dat preferenţial contracte unor firme, pentru diverse lucrări.

Şeful Direcţiei Infrastructură din Primăria Capitalei, reţinut. Mădălin Dumitru ar fi dat preferenţial contracte unor firme

 Mădălin Dumitru a fost scos din sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie cu cătuşe la mâini şi urcat într-o maşină a anchetatorilor.

Potrivit unor surse judicare, pe numele lui Mădălin Dumitru a fost emisă o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, în dosarul în care se fac cercetări pentru presupuse fapte de corupţie şi asimilate infracţiunilor de corupţie, care ar fi fost comise în perioada 2011-2014.

În 28 mai, procurorii DNA au făcut 20 de percheziţii în Bucureşti şi în judeţul Ilfov, la instituţii publice, printre care şi la Primăria Capitalei, la sediile unor societăţi comerciale şi la domiciliile unor persoane.

Anchetatorii au ridicat atunci documente din biroul lui Mădălin Dumitru şi de la locuinţa acesta, precum şi din celelalte imobile percheziţionate.

Surse judiciare declarau, pentru MEDIAFAX, că Mădălin Dumitru, directorul Direcţiei Infrastructură din Primăria Capitalei, este suspectat că a dat preferenţial contracte unor firme, pentru diverse lucrări. În acelaşi dosar este suspectată şi soţia acestuia.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/seful-directiei-infrastructura-din-primaria-capitalei-retinut-madalin-dumitru-ar-fi-dat-preferential-contracte-unor-firme-12700923
12700923
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.