Secretar de stat: Se lucrează la legea lobby-ului, relaţia mediului privat cu statul să fie clară

Postat la 28 aprilie 2017 34 afişări

Secretarul de stat Ilan Laufer din cadrul Ministerului pentru Mediu de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat declară că se lucrează la legea lobby-ului, în aşa fel încât relaţia mediului privat cu autorităţile statului să fie transparentă şi să nu lase loc de interpretări.

Secretar de stat: Se lucrează la legea lobby-ului, relaţia mediului privat cu statul să fie clară

Ilan Laufer, secretar de stat în cadrul Ministerului pentru Mediu de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, a declarat, vineri, la Ploieşti, că se lucrează la legea lobby-ului care trebuie să reglementeze relaţia dintre mediul privat şi autorităţile statului.

”Astăzi este foarte greu de pe poziţia unui privat să te duci şi să discuţi cu un oficial public, care reprezintă o autoritate centrală sau locală, pentru a iniţia un proiect”, a spus Laufer, potrivit căruia mulţi se tem, deoarece activitatea de lobby poate fi interpretată acum ca trafic de influenţă.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.