Se deschid două staţii noi de metrou în Bucureşti

Postat la 28 martie 2017 608 afişări

Metrorex ar fi programat pentru miercuri, 29 martie, inagurarea staţiilor Străuleşti şi Laminorului de pe Magistrala 4, potrivit unor surse din domeniu. Oficialii companiei de metrou nu au confirmat încă informaţia.

Se deschid două staţii noi de metrou în Bucureşti

Intenţia Metrorex de a inaugura în curând cele două staţii noi de pe Magistrala 4 reiese şi din faptul că de miercuri au început să fie montate panouri informaţionale ce includ staţiile Laminorului şi Străuleşti.

Inaugurarea celor două staţii fusese anunţată iniţial de către fostul ministru al Transporturilor, Sorin Buşe, pentru data de 19 decembrie 2016. Recent, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a spus că staţiile Laminorului şi Străuleşti vor fi inaugurate până la sfârşitul lunii martie.

Pe de altă parte, lucrările de care depinde însă deschiderea circulaţiei ar putea fi gata cel mai devreme în luna aprilie, explicase anterior un inginer de pe şantier, potrivit Economica.net.

Proiectul Magistrala 4 de metrou - Gara de Nord - Lac Străuleşti: Secţiunea Parc Bazilescu - Lac Străuleşti realizează extinderea M4 în zona de nord a Bucureştiului cu încă două staţii, Laminorului şi Străuleşti, cu tunelele şi galeriile de legătură aferente, un terminal intermodal, un Park&Ride şi un depou.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.