Scrisoarea pe care Maroon 5 i-a trimis-o lui Iohannis

Autor: Maria Bîrnaure Postat la 08 iunie 2016 5005 afişări

Scrisoarea pe care Maroon 5 i-a trimis-o lui Iohannis

Membrii trupei Maroon 5 au trimis o scrisoare preşedintelui Klaus Iohannis, în care îşi oferă sprijinul pentru lupta împotriva uneia dintre cele mai grave probleme din România. Scrisoarea le este adresată, de asemenea, şi premierului Dacian Cioloş şi ministrului mediului, Cristiana Paşca Palmer.

„Suntem onoraţi să avem ocazia de a vizita frumoasa dumneavoastră ţară şi să cântăm în impresionanta Piaţă a Constituţiei, în inima Bucureştiului. România este o ţară bogată şi diversă, cu atât de multe de oferit. Amintim aici frumoşii ei munţi şi preţiosele păduri vechi, o bogăţie naturală unică pe continent”, şi-au început membrii Maroon 5 scrisoarea.

Află aici ce scrie în scrisoarea transmisă de Maroon 5 preşedintelui Iohannis şi problema gravă pe care o semnalează

Urmărește Business Magazin

/actualitate/scrisoarea-pe-care-maroon-5-i-a-trimis-o-lui-iohannis-15449202
15449202
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.