Schimbări în conducerea Mars. Cine este noul director general pentru Europa Centrală

Autor: Andra Stroe Postat la 08 ianuarie 2019 99 afişări

Mars, unul dintre cei mai importanţi producatori din domeniul alimentar din lume, are un nou membru în echipa de conducere pentru Europa Centrală. Brian Ayling o înlocuieşte pe Stéphanie Le Béchec în funcţia de director general Mars Europa Centrală.

Schimbări în conducerea Mars. Cine este noul director general pentru Europa Centrală

Ca parte a dezvoltării profesionale, Stéphanie Le Béchec a fost promovată în funcţia de preşedinte regional food. Brian Ayling se alătură echipei din Europa Centrală din poziţia de director general Mars Africa de Sud. În noul său rol, Brian Ayling va conduce o echipă de 540 de angajaţi.

Brian Ayling s-a alăturat companiei Mars în 2001 ca marketing manager pentru Mars Africa de Sud. De atunci, timp de aproape optsprezece ani, el a avut roluri şi poziţii diverse în cadrul companiei. Din 2007 până în 2010 a fost director developing categories, contribuind la dezvoltarea portofoliului de branduri Mars în Orientul Mijlociu. Mai târziu, el a preluat poziţia de director regional pentru segmentul Wrigley, conducând o echipă într-o regiune cu peste 70 de pieţe din Africa şi Orientul Mijlociu, unde a obţinut rezultate de business excelente. De asemenea, a luat parte la elaborarea strategiei pentru un nou proiect de construcţie a fabricii de gumă de mestecat din Kenya. În perioada 2015-2016, el a realizat unul dintre cele mai importante proiecte Mars din regiunea Africia Subsahariană: consolidarea celor patru segmente de afaceri Mars într-o nouă unitate numită Mars Multisales, pe care a condus-o până la numirea sa în noul rol în Europa Centrală.

Mars a intrat pe piaţa din România în 2008. Din 2016, filiala din România este organizată sub umbrela Mars Multisales Central Europe, care include şi pieţele din Ungaria, Cehia, Slovacia.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
europa centrala,
mars,
conducere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.