Schimbare majoră: Uber nu se mai concentrează pe divizia de maşini

Postat la 27 august 2018 163 afişări

Uber vrea să se concentreze mai mult pe diviziile sale de scutere electrice şi biciclete, în detrimentul maşinilor, deoarece modurile individuale de transport sunt mai portrivite pentru călătoriile în oraş, în ciuda faptului că măsura ar putea afecta profiturile, relatează BBC.

Schimbare majoră: Uber nu se mai concentrează pe divizia de maşini

„Pe termen scurt din punct de vedere financiar, poate că nu este o victorie pentru noi, dar din punct de vedere strategic pe termen lung, credem că este direcţia exactă în care vrem să mergem”, a declarat Dara Khosrowshahi, CEO-ul Uber.

Compania de car-sharing a investit într-o divizie de biciclete în ultimul an. Bicicletele sale electrice Jump sunt disponibile în opt oraşe din SUA, inclusiv New York şi Washington, iar în curând se va lansa în Berlin.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.