Schimbare la Facebook Messenger. Cum va arată aplicaţia pe telefoanele cu Android - FOTO

Postat la 22 ianuarie 2016 665 afişări

Google a introdus în 2014 o un nou stil grafic al Android-ului, numit Material Design. Acesta a fost implementat în versiunea Lolipo a Android, iar producătorii de aplicaţii au sărit să-şi actualizeze aplicaţiile cu noul design. Un jucător important care a refuzat să facă trecerea către Material Design este Facebook, dar se pare că şi-au schimbat părerea despre interfaţa celor de la Google şi Facebook Messenger trece la Material Design.

Un utilizator de pe site-ul Reddit a dezvăluit că a primit noua versiune a aplicaţiei. Astfel noua versiune aplică principiile design-ului Google. Facebook Messenger vine cu câteva modificari, însă nu este redesenată total.

Capturile de ecran care au aparut pe Reddit:

Urmărește Business Magazin

/actualitate/schimbare-la-facebook-messenger-cum-va-arata-aplicatia-pe-telefoanele-cu-android-foto-14980651
14980651
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.