Schimbare de decor la sediul PSD Constanţa. Tabloul lui Liviu Dragnea, înlocuit cu cel al Vioricăi Dăncilă | FOTO

Postat la 27 septembrie 2019 39 afişări

PSD-iştii constănţeni au înlocuit tabloul lui Liviu Dragnea, pus la loc de cinste pe unul din pereţii sediului, cu unul al Vioricăi Dăncilă. Felix Stroe compară etalarea liderilor cu icoanele din biserici: „La Biserica Ortodoxă este Iisus Hristos (...). La PSD Congresul a ales-o pe Viorica Dăncilă”.

Schimbare de decor la sediul PSD Constanţa. Tabloul lui Liviu Dragnea, înlocuit cu cel al Vioricăi Dăncilă | FOTO

Preşedintele PSD Constanţa, Felix Stroe, susţine că fiecare partid îşi etalează astfel liderul şi compară acest lucru cu icoanele din biserici.

„În fiecare sediu judeţean de partid, fie că este PNL, PSD, PMP, este cultură instituţională să fie portretul preşedintelui. Noi ni l-am ales la congres, e al nostru. La Biserica Ortodoxă este Iisus Hristos, la biserica musulmană este altcineva, la budişti e Buddha. La noi, la PSD, preşedintele ales de congres este... a fost domnul Dragnea, a fost alt congres, şi a ales pe doamna Viorica Dăncilă”, a explicat Felix Stroe.

Liderul PSD-iştilor constănţeni consideră că etalarea portretului preşedintelui partidului nu este un act de obedienţă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
psd,
constanta,
dragnea,
sediu

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.