Schimb de focuri la frontiera maritimă coreeană: "Obuze din Coreea de Nord au căzut în partea noastră. Am replicat deschizând focul"

Postat la 31 martie 2014 45 afişări

Coreea de Sud a anunţat luni că va replica la salvele de artilerie lansate de Coreea de Nord în cadrul exerciţiilor efectuate la frontiera lor maritimă, pe care Phenianul o contestă de şase decenii.

Schimb de focuri la frontiera maritimă coreeană: "Obuze din Coreea de Nord au căzut în partea noastră. Am replicat deschizând focul"

 "Obuze lansate de Coreea de Nord au căzut în partea noastră (de frontieră) şi am replicat deschizând focul", a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al statului major al armatelor sud-coreene. Locuitorii insulei frontaliere Baengnyeong au primit ordinul de a se refugia în adăposturi, a precizat un oficial local contactat de AFP.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/schimb-de-focuri-la-frontiera-maritima-coreeana-obuze-din-coreea-de-nord-au-cazut-in-partea-noastra-am-replicat-deschizand-focul-12365194
12365194
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.