Scandal gigant pentru Apple, se confruntă cu una dintre cele mai mari probleme legate de confidenţialitate intâlnita până acum

Autor: Alex Ciutacu Postat la 29 ianuarie 2019 217 afişări

Scandal gigant pentru Apple, se confruntă cu una dintre cele mai mari probleme legate de confidenţialitate intâlnita până acum

Apple a dezactivat temporar opţiunea de Group FaceTime în sistemele de operare iOS şi macOS pentru a repara o eroare gravă de securitate, potrivit The Verge.

O eroare în opţiunea de FaceTime de la Apple îi permitea oricui să sune pe cineva şi să asculte ce se aude la celălalt capăt al liniei înainte ca interlocutorul să răspundă.

Bug-ul păcălea FaceTime-ul să considere acela drept un apel activ, forţând microfonul de la celălalt capăt să înceapă să transmită.

Apple a dezactivat acum din servere opţiunea de Group FaceTime, iar asta a rezolvat problema pentru o mare parte din utilizatori.

Cu toate acestea, eroarea încă persistă pentru alţi utilizatori, dar sursa citată scrie că Apple încă este în procesul de a curăţa eroarea din servere.

Eroarea va fi reparată şi în sistemele utilizatorilor odată cu un update de soft ce ar urma să vină săptămâna aceasta.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
apple,
optiune,
securitate,
cauza

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.